Telepítés, üzemeltetés, bontás

Akár egy mezőn is képesek vagyunk 3 nap alatt 10.000 fő részére teljes infrastruktúrával – a villanytól a vízen és a csatornán át az utak, a világítás és a fűtés biztosításig – szinte egy “várost” felépíteni.

Készüljön a teljes körű kiszolgálásra!

A Tranzorg nem egyszerű konténer-bérbeadó vállalkozás. Szakértelmünkkel és nemzetközi színvonalú szolgáltatási körünkkel az Ön által igényelt konténereket minden esetben egyedi igények szerint alakítjuk ki, állítjuk össze akár többszintes épületté. Csatorna-, víz- és elektromos ellátást biztosítunk, kialakítjuk a szükséges fűtési és hűtési rendszereket. Ha pedig több helyszínen is szükség van a már elkészült konténerépületekre, a teljes újratelepítés megtervezését és kivitelezését biztosítjuk.

Projektmenedzsment

Teljeskörűen menedzseljük a konténerek telepítésének műszaki előkészítését, szervezését, és a tervdokumentáció szerinti lebonyolítását. A kivitelezés alatt koordináljuk az építkezést, betartatjuk a határidőket és biztosítjuk a hatósági előírásoknak megfelelő munkafolyamatokat.

Szállítás, mozgatás

Logisztikai szakembereink modern gépparkunk segítségével akár mások számára nehezen megközelíthető helyszíneken is képesek bármilyen méretű és tömegű konténerek leszállítására, valamint konténerépületek felépítésére.

Tereprendezés

Szolgáltatásaink között megtalálhatóak a könnyű kerítések, talajtakarásra használható gumiszőnyegek, remopla, hexagon allround, hexagon special kivitelben. Ezekkel a kiegészítő eszközökkel képesek vagyunk kiszolgálni a rendezvények egyéb infrastrukturális igényeit.

Infrastrukturális terepmunkák

Az évek során számos funkcionális és mechanikai fejlesztésű eszközt, illetve rendszert fejlesztettünk és honosítottunk meg, így biztosítani tudjuk a konténerek működéséhez szükséges, a köztisztasági előírásoknak megfelelő víz- és szennyvízhálózat kiépítését, a villamosenergia bekötését, továbbá a fűtés- és hűtési rendszerek kialakítását. Amennyiben a telepítés igényli a kisebb talajmunkák mellett az energia- és vízellátáshoz szükséges árkok kialakítását, azt is megoldjuk.

Karbantartás és üzemeltetés

Rendszeres állapotfelmérést végzünk, és amennyiben szükséges, a helyszínen ellátjuk a kisebb javítási és karbantartási feladatokat. A komolyabb javításra szoruló konténereket pedig saját telephelyünkre szállítjuk, igény esetén azonos funkcionalitású és állapotú cserekonténert is biztosítunk. Az egyszerű és gyors javítást garantálja a pótalkatrészek tartós rendelkezésre állása, valamint a bevált panelrendszer. A pótalkatrészek elérhetők depóinkban, és a javításokat tanúsított szerelőpartnereink végzik.

Hogyan dolgozunk - Tranzorg

Konténerbérlés

Amennyiben gyorsan telepíthető, helyi adottságok szerint kialakított konténerekre van szüksége, kattintson!

Kapcsolat - Tranzorg

Igényfelmérés

Még csak tervezi, de nem tudja mit szeretne? Az Ön által igényelt konténereket minden esetben egyedi igények szerint alakítjuk ki.

Referenciák

Partnereink

Állandó partnereink közé tartozik többek között a Sziget Zrt. vagy a Hungaroring, így találkozhatnak munkáinkkal a legnagyobb hazai fesztiválokon, de visszatérő megbízónk több külföldi fesztivál is.

Tranzorg partner - WHB Group
Tranzorg partner - Titan Containers
Tranzorg partner - Salisbury Archaeology
Tranzorg partner - CTX Containex
Tranzorg partner - Magyar Katasztrófavédelem