Referenciák

Sziget

A Tranzorg az 1993-as alapításától évtizedeken át volt a Sziget Fesztivál stratégiai partnere. A Sziget tisztálkodási, logisztikai, energetikai megoldásait részben a semmiből, menet közben fejlesztettük ki, hogy a rendezvény több százezer látogató fogadására is alkalmas legyen. Így nem csak konténerekkel, de a helyszín bejárhatóságát időjárástól függetlenül lehetővé tévő, a környezetterhelést is csökkentő területrendezési megoldásokat is fejlesztettünk a Sziget számára. Cégünk nem csak a víz- és energiaigény felmérését, a szolgáltatások kiépítését (víz- és szennyvízhálózat), de ezek hatósági engedélyeztetését is elvégezte.

Rendezvény: Sziget Fesztivál
Látogatószám: 400 ezer fő
Iroda- és raktárkonténer-igény: 100 darab
Zuhanyzó-, mosdó- és WC-konténerek vízellátással: 100 darab
Kerítéstelepítés: 4350 méter
Műanyag járólap: 5000 négyzetméter
Víz és szennyvízvezeték: 6,3 kilométer
Rádiókommunikációs rendszer kiépítése

VOLT

Hazánk talán második legöregebb fesztiválja Sopronban, a Lővér kemping területén megrendezésre kerülő VOLT Fesztivál. Akárcsak a Sziget Fesztiválon, itt is cégünk végezte az elmúlt évtizedekben a víz- és szennyvízhálózat kiépítését, a szaniterkonténerek és zuhanyzópontok installálásának nagy részét, valamint a fellépőket és a háttérstábot kiszolgáló irodakonténerek telepítésének legnagyobb részét.

Rendezvény: VOLT Fesztivál
Látogatószám: ~120-150 ezer fő
Iroda- és raktárkonténer igény: 30-60 darab
Zuhanyzó-, mosdó- és WC-konténerek vízellátással: ~20 db
Víz- és szennyvízvezeték: ~2-3 km

Balaton Sound

A fiatalok körében a leginkább kedvelt fesztivál Zamárdiban, a Balaton partján megrendezésre kerülő Balaton Sound. Az elmúlt években nem csak ideiglenes víz- és szennyvízhálózatot telepítettük, de az általunk lefektetett gerinchálózat mára már szerves részét képezi a terület infrastruktúrájának.

Rendezvény: Balaton Sound
Látogatószám: ~150-175 ezer fő
Iroda- és raktárkonténer-igény: 50-70 db
Zuhanyzó-, mosdó- és WC-konténerek vízellátással: ~25-35 db
Víz- és szennyvízvezeték: ~3-4 km

Balaton Sound Tranzorg

Red Bull Air Race

Hosszú éveken keresztül került megrendezésre Budapest szívében a Red Bull Air Race. Ez idő alatt a Tranz-Org Kft. szolgáltatta a backstage- konténereket, melyek a sikeres lebonyolításhoz elengedhetetlenek voltak.

Rendezvény: Red Bull Air Race
Helyszín: 2 db (Budapest és Tököli reptér)
Konténerek száma: 60-70 db

Partnereink

Állandó partnereink közé tartozik többek között a Sziget Zrt. vagy a Hungaroring, így találkozhatnak munkáinkkal a legnagyobb hazai fesztiválokon, de visszatérő megbízónk több külföldi fesztivál is.

Tranzorg partner - WHB Group
Tranzorg partner - Titan Containers
Tranzorg partner - Salisbury Archaeology
Tranzorg partner - CTX Containex
Tranzorg partner - Magyar Katasztrófavédelem