Rólunk

1990 óta a hazai és kelet-közép európai rendezvénytechnikai szolgáltatások piacának egyik – 100%-ban magyar tulajdonú – vállalkozása vagyunk!

Várost építünk,
bárhol, bármikor

A Tranz-Org Kft. jól képzett, stabil szakembergárdával, valamint jelentős – részben saját tervezésű és gyártású – eszközparkkal és kiterjedt partneri kapcsolatokkal rendelkezik. Akár egy mezőn is képesek vagyunk 3 nap alatt 10.000 fő részére teljes infrastruktúrával – a villanytól a vízen és a csatornán át az utak, a világítás és a fűtés biztosításáig – egy „várost” felépíteni.

Több mint 30 éves szakmai tapasztalat

Vállalatunk az építőipari tevékenységekhez kapcsolódó konténerigények kielégítése mellett a legnagyobb magyarországi konténerforgalmazó cégek megbízható együttműködő partnere. Komplex és egyedi megoldásokkal hatékonyan ​​támogatjuk ügyfeleinket építőipari, ipari, kereskedelmi, rendezvényszervezési tevékenységük során, illetve a lakossági felhasználás területén.

Rendezvényekkel kapcsolatos szolgáltatások

Cégünk olyan rendezvénytechnikai üzletággal rendelkezik, amelybe beletartozik a rendezvényszervezés, rendezvénytechnika biztosítása, szerelése és bontása, valamint konténerek bérbeadása, egyedi konténerek tervezése, kialakítása, átalakítása és karbantartása, emellett konténerekhez kapcsolódó kiegészítők, mobil rendszerek építése.

Konténertípusaink

Irodakonténerek, operatív konténerek, lakókonténerek több méretben, raktárkonténerek, 16 egységes WC-konténerek, 14 egységes zuhanyzókonténerek, kombinált tusolóval és WC-vel ellátott szaniterkonténerek, dushmodulok.

Tervezéstől a bontásig

Vállaljuk a konténerek tervezését, gyártását, átalakítását, szállítását, összeszerelését, telepítését, beleértve a víz, szennyvíz és villamosenergia bekötését, továbbá az üzemeltetési és bontási feladatok ellátását.

Minőségbiztosítás

ISO 9001:2015 minőségügyi irányítási rendszerünk garantálja a folyamatos magas színvonalú szolgáltatást. Emellett cégünk felelősségbiztosítással is rendelkezik.

Szolgáltatásaink

01

Konténer-bérlés

02

Egyedi konténer-gyártás

03

Konténer-felújítás, -átalakítás

04

04

Telepítés, üzemeltetés, bontás

Konténer-szállítás és logisztika

01

Konténerbérlés

02

Egyedi konténergyártás

03

Konténerfelújítás, -átalakítás

04

Telepítés, üzemeltetés, bontás

05

Konténerszállítás és logisztika

Tulajdonosi háttér

2020-as év végén új fejezet kezdődött a Tranz-Org. Kft. életében, a vállalkozás új tulajdonosa Magyarország legnagyobb régészeti-örökségvédelmi-építészeti magánvállalkozása, a Salisbury Kft. lett.

A több mint 20 éves múlttal rendelkező Salisbury Kft. stabil alapot teremtett a vállalat további színvonalas működéséhez. Célkitűzésük az a professzionalizmus és innováció, amely az alapító szemléletére is jellemző volt. Az új tulajdonos kiváló szakembergárdát biztosítva tovább folytatja és újítja meg a Tranz-Org Kft. tevékenységét.

Partnereink

Állandó partnereink közé tartozik többek között a Sziget Zrt. vagy a Hungaroring, így találkozhatnak munkáinkkal a legnagyobb hazai fesztiválokon, de visszatérő megbízónk több külföldi fesztivál is.

Tranzorg partner - WHB Group
Tranzorg partner - Titan Containers
Tranzorg partner - Salisbury Archaeology
Tranzorg partner - CTX Containex
Tranzorg partner - Magyar Katasztrófavédelem