Konténerszállítás és logisztika

Több mint 30 éves szakmai tapasztalattal biztosítjuk partnereink számára a rugalmas és költséghatékony megoldásokat, valamint a pontos kivitelezést a szállítmányozás és logisztika területén.

A Tranzorgnál minden szállítási feladatra felkészültünk

Gépjármű- és nehézgépparkunk minden helyzetre felkészült, szállítóeszközeink segítségével az anyagmozgatás költséghatékonyan és gyorsan megszervezhető. Kompakt rakodógépünk, illetve terepes, tolóoszlopos homlokrakodóink kitűnően alkalmazhatóak minden helyzetben.

Gyors lebonyolítás

Kiterjedt depóhálózatunknak köszönhetően rövid határidővel, kedvező áron vállaljuk a konténerek és a hozzá kapcsolódó eszközök mozgatását, rakodását.

 

Teljes körű támogatás

Logisztikai osztályunk tapasztalt fuvarozó partnereinkkel szorosan együttműködve szervezi és menedzseli a konténerek szállítását.

Minőségbiztosítás

ISO 9001:2015 minőségügyi irányítási rendszerünk garantálja a folyamatos magas színvonalú szolgáltatást. Emellett cégünk felelősségbiztosítással is rendelkezik.

 

Konténerszállítás rugalmasan, kedvező feltételek mellett

Felkészült logisztikai szakembereink modern gépparkunk segítségével akár mások számára nehezen megközelíthető helyszíneken is képesek bármilyen méretű és tömegű konténerépületek leszállítására. Rakodógépeinkkel és darusautóinkkal pedig a szűk, nehezen megközelíthető helyekre is eljuttatjuk a megrendelt konténereket.

Hogyan dolgozunk - Tranzorg

Konténerbérlés

Amennyiben gyorsan telepíthető, helyi adottságok szerint kialakított konténerekre van szüksége, kattintson!

Kapcsolat - Tranzorg

Igényfelmérés

Még csak tervezi, de nem tudja mit szeretne? Az Ön által igényelt konténereket minden esetben egyedi igények szerint alakítjuk ki.

Referenciák

Partnereink

Állandó partnereink közé tartozik többek között a Sziget Zrt. vagy a Hungaroring, így találkozhatnak munkáinkkal a legnagyobb hazai fesztiválokon, de visszatérő megbízónk több külföldi fesztivál is.

Tranzorg partner - WHB Group
Tranzorg partner - Titan Containers
Tranzorg partner - Salisbury Archaeology
Tranzorg partner - CTX Containex
Tranzorg partner - Magyar Katasztrófavédelem