Hűtőkonténer

Tervezéstől a bontásig - irodakonténer Tranzorg

Hütőkonténereinket különböző méretekben kínáljuk

A hűtőkonténereink tökéletes megoldást jelentenek fagyasztott áru szállítására és tárolására minden olyan helyszínen, ahol az élelmiszerek biztonságos tárolása másként nem oldható meg. Ilyen esetben a Tranzorg felméri az Ön igényeit, és ezek alapján tervez és ajánlj energiatakarékos hűtőkonténeres megoldásokat. Így Ön biztosan olyan konténerkapacitást kap, amellyel az értékes fagyasztott áru biztonsága nem kerül veszélybe, és energiaköltségeit is a szükséges, alacsony szinten tarthatja.

Tervezéstől a bontásig - irodakonténer Tranzorg

Egyedi kombinációk

Személyes vagy telefonos egyeztetés során felmérjük a cége igényeit, majd ezek alapján tervezünk és ajánlunk biztonságos,  energiatakarékos és költséghatékony hűtőkonténeres megoldásokat.

Tervezéstől a bontásig

Vállaljuk az hütőkontérek szállítását, telepítését, beleértve a víz, szennyvíz és villamosenergia bekötését, valamint az üzemeltetési, bontási feladatok elvégzését.

Hűtőkonténer-üzemeltetés

Elvégezzük a hütőkonténerek üzemeltetési, karbantartási, valamint kötelező átvizsgálási feladatait a környezetvédelmi és energiahatékonysági szempontok figyelembevételével.

Műszaki tulajdonságok

  • csúszásmentes alumínium padlózat
  • 220V LED-es belső világítás
  • rámpa a rakodás könnyítésére
  • -40°C és +60°C között szabályozható

Mikor válassza a Tranzorg megoldásait?

Ha Ön gyors megoldást keres külső helyszínre szervezett vendéglátás, telephelye ellátására, ha szezonálisan rövidebb időszakra biztonságban szeretné tudni az értékes, hűtést igénylő élelmiszert. Attól függetlenül, hogy nagyobb ömlesztett vagy kisebb tálcás kiszerelésű élelmiszerről van szó, a Tranzorg-konténerek belső kialakítása változatos tárolási megoldásokat garantál energiatakarékos és megbízható módon. A hűtőkonténer-kapacitást bárhová megtervezzük és telepítjük, megvalósítva az energiaellátást és a mindennapos használat feltételeit.