Szaniterkonténerek

Szaniterkonténer-bérlés

Tegye összkomfortossá vállalkozása telephelyét, beruházásainak munkakörnyezetét vagy az Ön által megvalósított szabadtéri rendezvényeket a Tranzorg szaniter konténereivel! Cégünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik az akár több tízezres befogadóképességű fesztiválokra, nagy forgalmú szabadtéri eseményekre telepített infrastruktúra építésében.

Egyedi kombinációk

A rugalmas moduláris felépítésnek köszönhetően a szaniter- és WC-konténerek tetszőlegesen bővíthetők, illetve az irodakonténerekkel is kombinálhatók.

Tervezéstől a bontásig

Az általunk gyártott moduláris, akár 18 egységes zuhanyzókonténer ma az egyik legnagyobb a magyar piacon. Ezt a megrendeléstől függően mobil, nagy teljesítményű vízmelegítőkkel, speciális mobil víz- és szennyvízelvezető rendszerek kialakítása mellett szállítjuk és telepítjük. Az Ön kérésére akár talajvédelmi burkolatokkal együtt is.

Azonnal bérelhető

Azonnal használatba vehető, többféle méretű, valamint kialakítású szaniterkonténerek és WC-konténerek.

Mikor válassza a Tranzorg megoldásait?

Az általunk gyártott moduláris, akár 18 egységes zuhanyzókonténer ma a legnagyobb a magyar piacon. Ezt a megrendeléstől függően mobil, nagy teljesítményű vízmelegítőkkel, speciális mobil víz- és szennyvízelvezető rendszerek kialakítása mellett, világszinten is vezető technológia felhasználásával szállítjuk és telepítjük. Az Ön kérésére akár
talajvédelmi burkolatokkal együtt is.

Telepítési rugalmasság

Akár egyetlen konténer leszállítását is vállaljuk, vagy teljes és rugalmasan áttelepíthető munkahelyeket alakítunk ki beruházások, építkezések helyszíneire, közterületi rendezvényekre, szabadtéri fesztiválokra. Akkor is számíthat ránk, ha gyors megoldásra van szüksége, de az építési engedély beszerzése kapcsán is, továbbá, ha több helyszínen is használni kívánja és gyakran tervezi költöztetni az általunk készített konténerirodát vagy kereskedelmi pontot.