2360 Gyál, Szövetkezet u. 4.
info@tranzorg.hu
+36 29 540 331

Egyedi konténer gyártás


 

 

Hosszú távú vagy átmeneti megoldást keres cége kereskedelmi megjelenéséhez, egyedi, saját arculattal készült, bárhol telepíthető vendéglátó egységet, üzlethelyiséget, szórakozóhelyet, ügyfélszolgálatot vagy telephelyet létesítene? Ha nincs megfelelő infrastruktúra, nehéz az építési engedélyek beszerzése, a végleges kereskedelmi létesítmény elkészülte előtt szeretne már jelen lenni, vagy olyan helyre települne, ahol nem lehetséges a hagyományos módon építkezni, egyedi konténer gyártással, tervezéssel és telepítéssel gyors és műszakilag kifogástalan megoldásokkal várjuk.

 

 

Évtizedes tapasztalat az egyedi igényekre

 

 

A Tranzorg hírnevét főként a kereskedelmi és ipari funkciókkal ellátott, egyedileg gyártott konténerek és konténercsoportok alapozták meg. Évtizedek óta jelen vagyunk a nagy hazai fesztiválokon, közterületi rendezvényeken, és bizonyítottuk, hogy az egyedi konténer gyártás területén nehéz tőlünk lehetetlent kérni. Ön elképzeli milyen megoldásra vágyik, mi pedig megmutatjuk, hogy mennyivel többre képesek az általunk tervezett és gyártott konténerházak, épületek és kiszolgáló létesítmények.

 

 

Várost építünk, bárhol, bármikor

 

 

Egyedi belső kialakítással, akár több száz négyzetméternyi összenyitott üzletterülettel, fűtéssel, egyedi világítási megoldásokkal, vagy több szinten, belső lépcsőházzal ellátott, akár üveg panorámás vagy vállalati színekkel megjelenő egyedi gyártású konténer építményeink csak az Ön fantáziáján múlnak. Az egyedi konténer gyártásban megszerzett tudásunk lehetőséget teremt teljes szupermarketek, ügyfélszolgálatok, költöztethető kereskedelmi pontok, de közintézmények, óvodák ideiglenes vagy hosszú távú kialakítására és telepítésére, amelyek minden műszaki, higiéniai, biztonsági és kényelmi elvárásnak megfelelnek.

 

 

Rubik-kocka projekt a Szigetfesztiválon

 

 

  • A Rubik-kocka feltalálásának 40. évfordulójára készített konténercsoport.
  • 40’ tengeri konténerekből lett kialakítva, a szerkezetet és a telepítést teljes körűen a TranzOrg Kft. végezte kiemelt figyelmet fordítva a külső Designra.
  • A szerkezet érdekessége a belső lépcsők mozgathatósága az igényeknek megfelelően.

 

 

Kapcsolat


VÁROST ÉPÍTÜNK

BÁRHOL BÁRMIKOR

Megbízható, minőségi és speciális szolgáltatásaival 1990 óta a hazai és kelet-közép európai rendezvénytechnikai szolgáltatások piacának 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozása.