2360 Gyál, Szövetkezet u. 4.
info@tranzorg.hu
+36 29 540 331

Cégünkről


 „Várost építünk, bárhol, bármikor!”

 

A Magyarországi rendezvénytechnikában és konténer építésben piacvezetőnek számító Tranz-Org Kft. megbízható, minőségi és speciális szolgáltatásaival 1990 óta a hazai és kelet- közép európai rendezvénytechnikai szolgáltatások piacának egyik – 100 %-ban magyar tulajdonú – vállalkozása. Cégünk olyan rendezvénytechnikai üzletágakkal rendelkezik, amelybe beletartozik a rendezvény szervezés, rendezvénytechnika biztosítása, szerelése és bontása, valamint konténer bérbeadás, szerelés és karbantartás. Vezetésünk alá tartozik Közép-Európa legjelentősebb nemzetközi konténeres cége – a CONTAINEX legnagyobb magyar (budapesti) – konténer depójának és szervizbázisának üzemeltetése is.


Szolgáltatásainkkal törekszünk arra, hogy megbízóink minden kérésének megfeleljünk. Cégünk szakemberi foglalkoznak szaktanácsadással, így teljeskörű segítséget nyújtanak minden hatósági és engedélyeztetési kérdésben. A kivitelezés után gondoskodunk arról, hogy a rendezvény ideje alatt is minden rendben menjen, de az utómunkálatokat is a cégünk végzi. A Tranz-Org Kft. jól képzett, stabil szakember gárdája és jelentős – részben saját tervezésű és gyártású – eszközparkkal rendelkezik. Jól képzett, lelkes munkatársaink segítségével akár egy mezőn is képes 3 nap alatt 10.000 fő részére teljes  infrastruktúrával – a villanytól a csatornán át az utak, a világítás és a fűtés biztosításáig – egy „várost” felépíteni. Cégünk elkötelezett abban, hogy szolgáltatásaink, termékeink és ezek minősége partnereink minden igényét kielégítsék, megfeleljenek a hatályos jogszabályoknak, a szabványoknak és a szakmai követelményeknek egyaránt. Tevékenységünket az ISO 9001:2008 nemzetközi szabvány és a NATO AQAP 2110:2009 normatív dokumentum követelményeinek megfelelő integrált minőségirányítási rendszer szerint végezzük, működtetjük és fejlesztjük.

 

Lakos László cégalapító-tulajdonos szakmai múltjának és elkötelezettségének is szerepe van abban, hogy a Tranz-Org megbízható és professzionális segítséget képes nyújtani a katonai kitelepülések, kitelepítés, vagy a katasztrófa-helyzetek (árvíz, vörösiszap-ömlés) kezelésében éppúgy, ahogy – Magyarországon, egyedülálló módon – már egy évtizede képes több tízezer fős rendezvények kiépítésére, biztonságos üzemeltetésére, építkezési beruházások háttér-infrastruktúrájának szakszerű biztosítására is.

 

Állandó partnereink közé tartozik többek között a Sziget Kft., vagy a Hungaroring, így találkozhatnak munkáinkkal a legnagyobb hazai fesztiválokon, de visszatérő megbízónk a romániai Untold vagy Neversee fesztivál is

Szolgáltatásaink


Logisztika

Gépjármű- és nehézgép-parkunk minden helyzetre felkészült, modern eszközökből áll. Szállítóeszközeink segítségével az anyagmozgatás költséghatékonyan és gyorsan megszervezhető. Kompakt rakodógépünk illetve terepes, tolóoszlopos homlokrakodóink kitűnően alkalmazhatóak minden helyzetben.

logisztika@tranzorg.hu

Tovább
Tanácsadás

Cégünk, több mint 20 éves tapasztalatának köszönhetően teljes körű, professzionális tanácsadást nyújt megrendelőinek az engedélyeztetési folyamatok, illetve a hatósági ellenőrzések lebonyolításáról.

Tovább
Kivitelezés

Megszerzett tudásunknak köszönhetően magas színvonalon biztosítjuk rendezvények teljes technikai hátterét. Rendszereink bérbeadásán túl gondoskodunk, hogy a telepítés után is minden tökéletesen működjön.

kontener@tranzorg.hu

Tovább
Üzemeltetés

Teljes felelősséget vállalunk az általunk telepített rendszerek működéséért, üzemeltetésükhöz hozzáértő személyzetet biztosítunk, az utómunkálatok megszervezése pedig szintén része szolgáltatásainknak.

Tovább

Kapcsolat