2360 Gyál, Szövetkezet u. 4.
info@tranzorg.hu
+36 29 540 331

Referenciák


 

Kelet-Közép-Európa legnagyobb szabadtéri rendezvényeitől, a nagy koncerteken át a jelentősebb konferenciákig, építkezési beruházásokig, katasztrófavédelmi feladatokig számos sikeres esemény és jelentős megrendelő található referenciáink között. Hiszünk a minőségben, az emberközpontú, költséghatékony és biztonságos megoldásokban, munkánk is ezeket az alapelveket tükrözi.

Keressen bennünket! Reméljük Ön is csatlakozik elégedett ügyfeleink közösségébe!

 

Árvízvédelem

Az elmúlt évek alatt több váratlan vészhelyzet elhárításában segédkeztünk. Többek között részt vettünk a 2006-os Komárom-Esztergom megyei Duna-szakaszt érintő árvíz elleni harcban. A védekezésben részvevőknek bemutattuk a zsákolás helyes technikáját, és non-stop ügyeletet biztosítottunk a töltés bizonyos szakaszain. Szivattyúzással akadályoztuk meg, hogy a komáromi vasútállomásra betörő víz, mely a síneket veszélyeztette, komoly károkat okozzon, és lokális rádiócsatornát biztosítottunk a hatékony kommunikáció érdekében (a résztvevő vezetők számára az irányításhoz, az ügyeletben résztvevőknek a riasztáshoz biztosítottunk URH adóvevőt.)

 

Vörösiszap-ömlés

A katasztrófa idejére az FKF részére biztosítottunk átjátszó állomást és URH készülékeket  a takarító autók egymás közti kommunikációjának elősegítésére, ezáltal 30 kilométeres körzetben teljes rádiólefedettséget hoztunk létre. Kolontárra és Devecserre ideiglenes járófelületeket és szaniterkonténert telepítettünk, így a károsultak és a védekezésben résztvevők is tudtak meleg vízzel tisztálkodni.

 

Sziget fesztivál 1993 -

KKE legnagyobb szabadtéri rendezvényének kivitelezésében cégünk a kezdetektől fogva részt vesz. A jelenleg közel 400.000 látogatót vonzó rendezvényre több mint 200 iroda, raktár és szaniter konténert, 5000 m2 műanyag járólapot, több kilométer kerítést szállít, emellett szakembereink végzik például a vízkiépítést, szennyvíz eltávolítást, illetve az ezzel kapcsolatos engedélyezési folyamatot is.

 

Volt fesztivál 1995 -

 

Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) 2003 – 2011

Évek óta cégünk telepíti a rádió rendszert a régió legnagyobb szabadtéri fesztiválján, emellett kerítésrendszereket és a fesztivál építéséhez szükséges terepen is dolgozni képes munkagépeket is biztosítunk a fesztivál rendezői számára.

 

Red Bull Air Race 2006-

Alvállalkozóként évek óta szállítjuk a szükséges iroda, raktár és szaniterkonténereket és építjük ki a szükséges konténercsoportokat, emellett a rendezvény rádiókommunikációs rendszerének kiépítéséért és az vízrendszer kialakításáért is mi felelünk.

 

Topfest (SK) 2008-

Szlovákia egyik legnagyobb rock fesztiváljának fő háttértechnikai partnereként 2008 óta többek között cégünk kivitelezi a rendezvény szaniterblokkjainak kiépítését (zuhanyzó sátrak, VIP WC- és zuhany-konténerek) az ivó- és szennyvíz rendszerek tervezését és kivitelezését és a mobil járóutak kialakítását is.

 

Madonna koncert 2009

Cégünk a kezdetek óta vesz részt alvállalkozóként a legnagyobb hazai könnyűzenei koncertek technikai megvalósításában, így többek között a Madonna koncerten a művésznő és stábja által igényelt konténervárost építettük fel. Emellett a talaj megvédése és a pormentesítés érdekében kialakított ideiglenes utak kiépítésében is aktívan részt vett cégünk.

 

Hegyalja Fesztivál

Cégünk a kezdetek óta a fesztivál egyik fő technikai beszállítója, többek közt mi biztosítjuk az infrastruktúra kiépítését, a konténereket, sátrakat és még sok egyebet….

 

 

 
 

 

 
 

 

További főbb referenciáink:

 

ÁLLAMI RENDEZVÉNYEK

BALATON SOUND

BUDAPEST PARK

BUDAVÁRI BORFESZTIVÁL – BUDAI VÁR

CONTANINEX GMBH

EGYETEMI IFJÚSÁGI NAPOK (SZIE GÖDÖLLŐ)

FÜRDŐK ÉJSZAKÁJA – BUDAPEST

GROUPAMA ARÉNA

HEGYALJA FESZTIVÁL

HM EI ZRT.

KATASZTRÓFAVÉDELEM

KECSKEMÉTI REPÜLŐNAPOK

KLM NAP – BUDAPEST, FERIHEGY

MADONNA KONCERT

MOBILBOX KFT.

MŰEGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE (BME)

MŰVÉSZETEK VÖLGYE (KAPOLCS)

MVM CSALÁDI NAP (PAKS)

NAGYON BALATON RENDEZVÉNYEK

NEMZETI VÁGTA

PÁLINKA FESZTIVÁL – BUDAI VÁR

POHODA FESZTIVÁL (SZLOVÁKIA)

RED BULL AIR RACE

SPORTRENDEZVÉNYEK

STRABAG

SZÁRI MAJÁLIS ÉS SPORTTALÁLKOZÓ

SZIGET FESZTIVÁL

SZILVESZTER – NYUGATI TÉR, OKTOGON

SZUPERMARATHON (BUDAPEST)

TELEKOM (IRODAKONTÉNER)

TOP FEST (SZLOVÁKIA)

VOLT FESZTIVÁL

Kapcsolat