2360 Gyál, Szövetkezet u. 4.
info@tranzorg.hu
+36 29 540 331

Konténerbérlés

kontener@tranzorg.hu

Egyedi konténer gyártás

kontener@tranzorg.hu

Konténer felújítás

kontener@tranzorg.hu

Szolgáltatásaink


Logisztika

Gépjármű- és nehézgép-parkunk minden helyzetre felkészült, modern eszközökből áll. Szállítóeszközeink segítségével az anyagmozgatás költséghatékonyan és gyorsan megszervezhető. Kompakt rakodógépünk illetve terepes, tolóoszlopos homlokrakodóink kitűnően alkalmazhatóak minden helyzetben.

logisztika@tranzorg.hu

Tovább
Tanácsadás

Cégünk, több mint 20 éves tapasztalatának köszönhetően teljes körű, professzionális tanácsadást nyújt megrendelőinek az engedélyeztetési folyamatok, illetve a hatósági ellenőrzések lebonyolításáról.

Tovább
Kivitelezés

Megszerzett tudásunknak köszönhetően magas színvonalon biztosítjuk rendezvények teljes technikai hátterét. Rendszereink bérbeadásán túl gondoskodunk, hogy a telepítés után is minden tökéletesen működjön.

kontener@tranzorg.hu

Tovább
Üzemeltetés

Teljes felelősséget vállalunk az általunk telepített rendszerek működéséért, üzemeltetésükhöz hozzáértő személyzetet biztosítunk, az utómunkálatok megszervezése pedig szintén része szolgáltatásainknak.

Tovább

VÁROST ÉPÍTÜNK

BÁRHOL BÁRMIKOR

Megbízható, minőségi és speciális szolgáltatásaival 1990 óta a hazai és kelet-közép európai rendezvénytechnikai szolgáltatások piacának 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozása.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tájékozódjon a TRANZORG legfrissebb híreiről!