2360 Gyál, Szövetkezet u. 4.
info@tranzorg.hu
+36 29 540 331

Hírek


Logi-konténer

A Tranz-Org Kft. tevékenységének egyik legdinamikusabban fejlődő és terveink szerint hatékonyan fejleszthető üzletága a konténer gyártás, ezen belül is céljaink szerint a helytakarékos konténerek (tárolási és szállítási szempontból is) újszerű és energiahatékonyság szempontjából is releváns többfunkciós konténerek fejlesztése képezi majd a jövőben.

Tovább olvasom

Hol VOLT, hol nem VOLT...az első képek Sopronból.

Tovább olvasom

Somogybabod - Európa legnagyobb Off Road fesztiválja

Tovább olvasom

ITM Poland 2019

A Tranz-Org Kft. a Logi-Container termékét a poznani ITM innovációs vásáron mutatja be. Találkozzon velünk a 4-es pavilonban!

Tovább olvasom

Darus gyereknap a Tranz-Org Kft. támogatásával

2014 Budaörs, Kinizsi utca 

https://munkagepescsaladinapok.hu/darus-gyereknap/

Tovább olvasom

FesztiválszezON

Elindult a fesztivál szezon. Első állomás a Gourmet fesztivál a Millenáris Parkban. Kollégáink gőzerővel dolgoztak, hogy elkészüljön a fesztivál vízügyi infrastruktúrája. Következő állomás Sopron, Volt fesztivál....

Tovább olvasom

18 állásos fix zuhanykonténer külpiaci megjelenése

VEKOP-1.3.1-16-2016-00075

Tovább olvasom

A 2016-os év a számok tükrében

Január eleje az összegzések, visszatekintések, az újévi fogadalmak és tervezések időszaka. Konténer-rendezvény- és URH rádió üzletágunk számára egyaránt dolgos és sikeres év volt a tavalyi. Hogy lássuk mennyire igaz ez, kigyűjtöttünk néhány érdekes adatot, amelyek előre vetítik az idei – még intenzívebbnek ígérkező év – főbb feladatait is.

Tovább olvasom

Mikulás és születésnapi ünnepség a Tranz-Org családban

Év végén  a Tranz-Org családba is megérkezett a Mikulás! A sok munka mellett ezúttal a családoké, családjainké volt a főszerep. Ám szombaton nem csak a Mikulás érkezését, hanem alapító-ügyvezetőnk, Lakos László 60. születésnapját is megünnepelhettük!

Tovább olvasom

Stratégia együttműködési megállapodás a Sziget Kft-vel

2016 tavaszán három évre szóló stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Sziget Kft. alapítója Gerendai Károly és a Tranz-Org Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Lakos László a Sziget Kft. által szervezett fesztiválok háttértechnikai és infrastrukturális szolgáltatásainak minőségi biztosításáról.

Tovább olvasom

Lakos László néhány nap alatt felépít egy várost

Budai gyerekként a Rózsadombon születtem, s ennek megfelelő fafejűséggel indultam neki az életnek. Az iskolai évek is küzdelmesek voltak, de aztán, amikor 1973. március 16-án kirúgtak az ország össze középiskolájából, akkor fordult igazán kalandosra a sorsom - interjú a Librarius magazinban Lakos László, alapító-ügyvezetővel.

Tovább olvasom

Kapcsolat