2360 Gyál, Szövetkezet u. 4.
info@tranzorg.hu
+36 29 540 331

Rádiós konténer


 

A rendszer részei:

  • Vezetői bázis
  • Átjátszóállomás
  • Rádiók töltőbázisa
  • Iroda (2 fő részére)
  • Pihenő helyiség (váltásban 2 fő részére)

 
A rádiós konténerhez 2 db 16 méteres öntartó drótköteles alumínium árboc rögzíthető, amikkel  légköri viszonyoktól függően 15-20 km-es sugarú körben tudunk lefedettséget biztosítani a rádióknak.Az analóg átjátszóállomás 4 csatornából áll, ez a rendszer összesen 1db antennát igényel.
Digitális rádióinkat két digitális átjátszóval tudjuk telepíteni, ezek 6 csatornát biztosítanak. A 200 analóg rádió és 4 átjátszó csatorna mellé biztosítani tudunk 80 digitális és 6 átjátszó csatornás eszközt is. Természetesen ezeket a készülékeket tartalék akkumulátorral és akusztikai kiegészítőkkel is el tudjuk látni.
A rendszerhez tartozik egy hangrögzítő egység is, amely 8 csatornát tud egyidejűleg rögzíteni. A telepítés a konténerrel és az antenna kiépítésével együtt, mindössze 30 percet vesz igénybe és két fős szakképzett személyzetet igényel.
Rendelkezünk mobil átjátszóállomással is, amely bármikor és bárhova telepíthető. Ennek része egy antennaárboc, saját áramellátás, és beépíthetők a fent felsorolt eszközök is. Hamarosan elérhetővé válik 140 darab Motorola digitális rádió és 3 darab átjátszóállomás is, melyekkel már 9 csatornát tudunk biztosítani a helyszíneken.

Kapcsolat


VÁROST ÉPÍTÜNK

BÁRHOL BÁRMIKOR

Megbízható, minőségi és speciális szolgáltatásaival 1990 óta a hazai és kelet-közép európai rendezvénytechnikai szolgáltatások piacának 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozása.