2360 Gyál, Szövetkezet u. 4.
info@tranzorg.hu
+36 29 540 331

Rádiós autó


 

Az autó kialakításánál arra törekedtünk, hogy egy műszakilag jól kihasználható és az ország bármely területén azonnal bevethető mobil bázisállomást tudjunk létrehozni.
A kocsiban található egy 9 m-es hidraulikus antenna árboc, amely saját aggregátoráról bármikor külső energia ellátás nélkül is kitolható, továbbá a benne telepített rendszerek üzemeltethetők.
Hosszabb kitelepülések vagy katasztrófa esetén egy kombinált ülő-alvó hely került kialakításra, amely az adott körülmények között munkavégzésre és pihenésre is alkalmas.
Rádiók kiadását, töltését is itt tudjuk megoldani az erre a célra kialakított polcrendszeren.

A gépkocsi hátsó részében kialakításra került egy 19 col 21 U rack szekrény elhelyezésére alkalmas hely, ahol az analóg illetve a digitális komplex rádió átjátszó állomás rendszer kerülhet elhelyezésre.
A kiszolgáló személyzet részére hűtő-fűtő klíma berendezés került beépítésre, hogy minden évszakban és időjárási körülmények között dolgozni lehessen.

Kapcsolat


VÁROST ÉPÍTÜNK

BÁRHOL BÁRMIKOR

Megbízható, minőségi és speciális szolgáltatásaival 1990 óta a hazai és kelet-közép európai rendezvénytechnikai szolgáltatások piacának 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozása.