2360 Gyál, Szövetkezet u. 4.
info@tranzorg.hu
+36 29 540 331

Raktárkonténerek


Biztonságos, szállítható, újratelepíthető, tetszőleges elrendezésben rakodható raktárkonténert ma már könnyen találhat. A Tranzorg által szállított és telepített raktárkonténerek ennél jóval többet tudnak.  Ha a raktárkonténer bérlést választja, 20 vagy 40 lábas tengeri konténereket alakítunk át valódi mobil raktárakká, amelyek a bennük tárolt értékeket az illetéktelenektől ugyanúgy védik, mint a természet viszontagságaitól.

 

Biztonság költségtakarékosan

A biztonsági megoldások mellett a Tranzorg raktárkonténerek világítással, fűtéssel, fagy- és vízvédelemmel is elláthatók. Saját gépparkunkkal pedig gyorsan szállítjuk és telepítjük őket, akár raktározási konténercsoportokként is. Arra bátorítjuk, hogy magánszemélyként is keressen bennünket bizalommal, mert egyetlen konténerre is van pénztárcakímélő ajánlatunk. ha pedig cégként, vállalkozásként keres meg bennünket, személyre szabott, tetszőleges belső tér kialakítással és optimális, költséghatékony mobil raktár rendszerekkel várjuk.

 

Rugalmas megoldások

Raktárkonténereinket alkalmazhatja költözésnél, lakásfelújítás idejére ideiglenes bútor és ingóság tárolásra a fagy vagy időjárási körülmények okozta veszélyek terhe nélkül. De kiemelten ajánljuk őket vállalkozások, akár szállodák és éttermek raktárkapacitásának ideiglenes vagy hosszú távú bővítésére is. Biztonságos megoldásként bárhol telepítjük az Ön által megrendelt raktárkonténereket, akár szabadtéri rendezvények, épített infrastruktúrával nem rendelkező beruházási helyszínek vagy telephelyek kialakításához.

 

 

 

 

 

Kapcsolat


VÁROST ÉPÍTÜNK

BÁRHOL BÁRMIKOR

Megbízható, minőségi és speciális szolgáltatásaival 1990 óta a hazai és kelet-közép európai rendezvénytechnikai szolgáltatások piacának 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozása.