2360 Gyál, Szövetkezet u. 4.
info@tranzorg.hu
+36 29 540 331

Irodakonténerek


Telepítsen mobil irodát, tárgyalót, lakórésszel és szaniter blokkal bővített konténer irodát beruházáshoz, ideiglenes telephelyre, rendezvényekre, mobilizálható munkahelyként. A Tranzorg vállalja rugalmasan kialakítható, egyedi igények szerint gyártott, modulárisan bővíthető irodakonténerek gyártását, átalakítását, szállítását és gyors telepítését.

Bármely évszakban, bárhol telepíthető, professzionális munkahelyet készítünk az Ön és alkalmazottai számára. Az irodakonténerek kiépítése csak megrendelő elvárásaitól függ, mert kényelmes mobil irodától, tárgyalóhelyiségtől, a teljes infrastruktúrával ellátott vezetői irodáig, költöztethető üvegpanorámás ügyfélszolgálati pontig, bútorzattal és biztonsági megoldásokkal készítjük el a kért konténer irodát.

 

Ha irodakonténer, akkor Tranzorg

 

Rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez, kérésre az irodakonténerek belső tereit és külső megjelenését is egyedi tervek alapján alakítjuk ki. Megrendelés esetén gyorsan készítjük el ajánlatunkat, a szállítást, szerelést és telepítést pedig minden esetben saját jármű és gépparkunkkal végezzük el. Válassza a konténerbérlést, és a Tranzorg télen és nyáron is garantálja a kényelmes és professzionális munkavégzéshez szükséges munkahelyet.

Irodakonténer, konténerbérlés, tranzorg, egyedi konténerek, irodakonténerek telepítése

Felhasználási területek

 

Konténerbérlés, vagy egyedi irodakonténer megrendelés esetén akár egyetlen konténert is átalakítunk. Több évtizedes tapasztalatunk garantálja a professzionális megoldásokat, ha bárhová telepíthető megoldásra van szükség. Szabadtéri fesztiválokra, közterületi rendezvényekre, beruházások és építkezések helyszíneire, vagy az Ön által választott pontra szállítjuk a kész egyedi kiépítésű és funkciójú konténert vagy konténer irodát. De akkor is számíthat ránk, ha gyors megoldásra van szüksége, de az építési engedély beszerzése körülményes, vagy több helyszínen is használni kívánja és gyakran kívánja költöztetni az általunk készített konténer irodát vagy kereskedelmi pontot.

Az irodakonténerek leggyakoribb felhasználási módjai:

 

  • értékesítési pont
  • mobil ügyfélszolgálat
  • mobil eladóhelyiség
  • vezetői iroda
  • tárgyaló
  • pihenő és melegedő
  • műhely
  • mobil őrhely
  • porta

 

 

Kapcsolat


VÁROST ÉPÍTÜNK

BÁRHOL BÁRMIKOR

Megbízható, minőségi és speciális szolgáltatásaival 1990 óta a hazai és kelet-közép európai rendezvénytechnikai szolgáltatások piacának 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozása.