2360 Gyál, Szövetkezet u. 4.
info@tranzorg.hu
+36 29 540 331

Konténerbérlés


 

Gyorsan telepíthető, helyi adottságok szerint kialakított infrastruktúrára van szüksége? Teljes körű konténerbérlés szolgáltatásunkkal nem csak néhány napos kitelepülések, de állandó telephelyek, hosszú távú beruházások iroda, lakó, szaniter és raktározási igényeit is gyorsan megoldjuk.

 

Vállaljuk irodakonténerek egyedi kialakítását és telepítését, így azok egyszerre lehetnek mobil vezetési pontok, tárgyalók és átmeneti lakóhelyek. Igény szerint üzlethelységek, telepíthető és költöztethető ügyfélszolgálati pontok, őrhelyek, porták vagy dolgozói pihenőhelyek kialakítására és gyors szállítására is felkészültünk. Ha a konténerbérlés mellett dönt, választhat korszerű a fűtött, légkondicionált irodakonténer, zuhanyzókonténer, vagy full üvegpanorámás mobil üzlettér megoldásaink közül. Modulárisan bővíthető, fagy- és vízvédelemmel ellátott raktárkonténereink pedig hosszú távú, gyorsan mozgatható, több szinten egymásra építhető megoldást jelentenek a biztonságos raktározás iránti igényekre. Minden konténerünket a megrendelő igénye szerint építjük és alakítjuk ki.


Irodakonténerek

 

 

Iroda konténerbérlés esetén Önnek csupán a funkcióról és helyszínről kell döntenie. Az irodakonténereket teljes műszaki tervezéssel, az Ön igényei szerint alakítjuk ki, szállítjuk és telepítjük. Az egyszerű tárgyalóktól és irányítási ponttól, akár szaniter modullal és alvóhelyiséggel modulárisan bővített átmeneti vezetői irodáig, full üvegpanorámás mobil kereskedelmi egységekig, egyedi arculatú és berendezésű, rendszeresen költöztethető céges ügyfélszolgálatig vállaljuk konténerek kialakítását és telepítését.

 

Raktárkonténerek

 

 

Az egyszerű, zárható 20 és 40 lábas tengeri konténerektől, a világítással, fűtéssel, fagy- és vízvédelemmel ellátott, biztonságos védelemmel szerelt, bővíthető mobil raktár megoldásokig választhat raktár konténer bérlést. Konténereink daruval és targoncával is rakodhatók, szállításukat és telepítésüket saját jármű és gépparkunkkal gyors határidőre vállaljuk.

 

Szaniterkonténerek

 

 

Fesztiválok, rendezvények vagy ideiglenes munkahelyek esetén válassza a Tranzorg szaniter konténer bérlés szolgáltatását! Teljes körű műszaki tervezés mellett kínálunk kis és nagy wc konténereket, bővíthető zuhanyzó konténereket, akár 14 fő egyidejű tisztálkodási lehetőségét biztosítva. Igény szerint nagy teljesítményű vízmelegítő kapacitást építünk ki, és vállaljuk a víz és szennyvíz vezetés telepítési pontig történő kiépítését.

Kapcsolat