2360 Gyál, Szövetkezet u. 4.
info@tranzorg.hu
+36 29 540 331

Stratégia együttműködési megállapodás a Sziget Kft-vel


 

2016 tavaszán három évre szóló stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Sziget Kft. alapítója Gerendai Károly és a Tranz-Org Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Lakos László a Sziget Kft. által szervezett fesztiválok háttértechnikai és infrastrukturális szolgáltatásainak minőségi biztosításáról. A Tranz-Org Kft. speciális konténer és rádiótechnikai szolgáltatásaival immáron 26 éve a hazai és kelet-közép európai rendezvénytechnikai piac egyik – 100 %-ban magyar tulajdonú – szereplője. A Sziget Kft-vel az együttműködése 1993-ra nyúlik vissza. A több éves stratégiai megállapodás megkötésében a régi szakmai kapcsolaton túl ezúttal jelentős szerepe van annak is, hogy a Tranz-Org Kft. az elmúlt években több, kifejezetten a Sziget Kft. rendezvényeinek komfortosabb, biztonságosabb és professzionális megvalósítását támogatandó speciális konténert és infrastrukturális technológiát is kifejlesztett.

A zártkörű egyeztetésen Gerendai Károly elmondta: „Lakos Lászlóval már az első fesztiválunk óta együtt dolgozunk. Mindig örülünk annak, ha partnereink nem csak szolgáltatnak egy-egy projektünk megvalósítása során, hanem közösen tudjuk kitalálni, formálni és fejleszteni fesztiváljainkat, és ebben a Tranz-Org tipikusan az egyik legjobb partnerünk.”

 

„Erős a kötődésem a Szigethez, hiszen annak idején én terveztem és építettem ki a fesztivál az infrastrukturális rendszerét.” – folytatta Lakos László. „Olyan eszközöket fejlesztettünk kifejezetten a Sziget fesztiválokra, amelyek a piacon nem voltak beszerezhetőek. Így gyakorlatilag legyártottunk egy saját eszközparkot: speciális szivattyú-rendszereket, gázos vízmelegítő-rendszereket, újdonságként 18-as zuhany- és speciális irodakonténereket. Fontos volt számunkra, hogy fejlesztéseinket annak tudatában készítjük, hogy tudjuk, ezeket az eszközöket ki is fogjuk használni és jelentősen hozzájárulnak majd a gazdaságosabb üzemeltetéshez. Az idei szezonra is több újdonságot tervezünk, közel 400 konténert kezelünk majd, a Szigeten például egy 80 ezer lélekszámú városnak megfelelő víz- és szennyvízhálózat kiépítését végezzük.”

 

A Tranz-Org a jövőben a Sziget, a Balaton Sound, a Telekom VOLT Fesztivál, a Generali Gyerek Sziget és az OTP Bank Gourmet Fesztivál szervezőit rádiótechnikai rendszerekkel és eszközökkel, speciálisan kialakított konténer-építmények telepítésével és üzemeltetésével, valamint a fesztiválok víz- és csatorna-hálózatainak kivitelezési munkáival támogatja majd.

Kapcsolat