2360 Gyál, Szövetkezet u. 4.
info@tranzorg.hu
+36 29 540 331

Cégünkről


 „Várost építünk, bárhol, bármikor!”

 

A Tranz-Org Kft. megbízható, minőségi és speciális szolgáltatásaival 1990 óta a hazai és kelet-közép európai rendezvénytechnikai szolgáltatások piacának egyik – 100 %-ban magyar tulajdonú – vállalkozása, jelenleg Magyarországon ebben piacvezetőnek számít. Vállalatunk fő üzletágai: konténer-, rendezvény- és URH rádió-üzletág, valamint Közép-Európa legjelentősebb nemzetközi konténeres cége – a CONTAINEX legnagyobb magyar (budapesti) – konténer depójának és szervizbázisának üzemeltetése.

 

A Tranz-Org Kft. jól képzett, stabil szakember gárdája és jelentős – részben saját tervezésű és gyártású – eszközparkja akár egy mezőn is képes 3 nap alatt 10.000 fő részére teljes infrastruktúrával – a villanytól a csatornán át az utak, a világítás és a fűtés biztosításáig – egy „várost” felépíteni. Cégünk elkötelezett abban, hogy szolgáltatásaink, termékeink és ezek minősége partnereink minden igényét kielégítsék, megfeleljenek a hatályos jogszabályoknak, a szabványoknak és a szakmai követelményeknek egyaránt. Tevékenységünket az ISO 9001:2008 nemzetközi szabvány és a NATO AQAP 2110:2009 normatív dokumentum követelményeinek megfelelő integrált minőségirányítási rendszer szerint végezzük, működtetjük és fejlesztjük.

 

Lakos László cégalapító-tulajdonos szakmai múltjának és elkötelezettségének is szerepe van abban, hogy a Tranz-Org megbízható és professzionális segítséget képes nyújtani a katonai kitelepülések, kitelepítés, vagy a katasztrófa-helyzetek (árvíz, vörösiszap-ömlés) kezelésében éppúgy, ahogy – Magyarországon, egyedülálló módon – már egy évtizede képes több tízezer fős rendezvények kiépítésére, biztonságos üzemeltetésére, építkezési beruházások háttér-infrastruktúrájának szakszerű biztosítására is.

Munkatársaink


Lakos László

alapító tulajdonos, ügyvezető igazgató info@tranzorg.hu

Dániel Éva

operatív igazgató daniel.eva@tranzorg.hu  

Fitus Judit

gazdasági igazgató info@tranzorg.hu

Tovább

Szolgáltatásaink


Tanácsadás

Cégünk, több mint 20 éves tapasztalatának köszönhetően teljes körű, professzionális tanácsadást nyújt megrendelőinek az engedélyeztetési folyamatok, illetve a hatósági ellenőrzések lebonyolításáról.

Tovább
Engedélyezés

Naprakészek vagyunk a törvényi szabályozásokról, így segítségünkkel megelőzhetőek a helytelen engedélyezési kérelmek miatti elutasítások, az időbeni elhúzódások illetve többletköltségek felmerülése.

Tovább
Kivitelezés

Megszerzett tudásunknak köszönhetően magas színvonalon biztosítjuk rendezvények teljes technikai hátterét. Rendszereink bérbeadásán túl gondoskodunk, hogy a telepítés után is minden tökéletesen működjön.

Tovább
Üzemeltetés

Teljes felelősséget vállalunk az általunk telepített rendszerek működéséért, üzemeltetésükhöz hozzáértő személyzetet biztosítunk, az utómunkálatok megszervezése pedig szintén része szolgáltatásainknak.

Tovább

Kapcsolat