2360 Gyál, Szövetkezet u. 4.
info@tranzorg.hu
+36 29 540 331

Hírek


A 2016-os év a számok tükrében

Január eleje az összegzések, visszatekintések, az újévi fogadalmak és tervezések időszaka. Konténer-rendezvény- és URH rádió üzletágunk számára egyaránt dolgos és sikeres év volt a tavalyi. Hogy lássuk mennyire igaz ez, kigyűjtöttünk néhány érdekes adatot, amelyek előre vetítik az idei – még intenzívebbnek ígérkező év – főbb feladatait is.

Tovább olvasom

Mikulás és születésnapi ünnepség a Tranz-Org családban

Év végén  a Tranz-Org családba is megérkezett a Mikulás! A sok munka mellett ezúttal a családoké, családjainké volt a főszerep. Ám szombaton nem csak a Mikulás érkezését, hanem alapító-ügyvezetőnk, Lakos László 60. születésnapját is megünnepelhettük!

Tovább olvasom

Stratégia együttműködési megállapodás a Sziget Kft-vel

2016 tavaszán három évre szóló stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Sziget Kft. alapítója Gerendai Károly és a Tranz-Org Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Lakos László a Sziget Kft. által szervezett fesztiválok háttértechnikai és infrastrukturális szolgáltatásainak minőségi biztosításáról.

Tovább olvasom

Lakos László néhány nap alatt felépít egy várost

Budai gyerekként a Rózsadombon születtem, s ennek megfelelő fafejűséggel indultam neki az életnek. Az iskolai évek is küzdelmesek voltak, de aztán, amikor 1973. március 16-án kirúgtak az ország össze középiskolájából, akkor fordult igazán kalandosra a sorsom - interjú a Librarius magazinban Lakos László, alapító-ügyvezetővel.

Tovább olvasom

Kapcsolat